Nu är det bara några veckor kvar.

I morse fina ni slog det mej. Det är bara tre veckor kvar till advent, det är inte så lång tid som man kan tro för visst går tiden fort nu.

Jag gillar att ha allt klart hemma då, för när advent är här då skall det mysas,jag vill bara njuta av att slå in de sista julklapparna, baka pepparkakor och lussekatter med Vilma och dricka en och annan mugg med god glögg.

Jag älskar glögg och har under hela december är glöggkannan varm och små skålar står bredvid fyllda med mandel och russin.

Slå in julklappar är en annan favoritsyssla och i år har jag valt ett tema med dova färger på paketen grått, svart och brunt,tror att det blir fint under granen.

Kommer förstås att kika in här och visa hur de ser ut.

Jag har tjatat om mina adress tags på julklapparna, nu har jag gjort några fler, jag tycker att det är det roligaste pysslet av alla att göra, de går fort att tillverka,är enkelt och man kan vara hur kreativ som helst, i år skall jag försöka skriva lite rim på dom också.

Oklart hur det kommer att gå kanske blir det bara på några få…

Ha en mysig dag på Er.

/Kram Victoria

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s