Trender ,tänk mysigt och ombonat.

Gomorron fina ni känner inte ni också att Oktober och November är otroligt inspirerande och härliga inredningsmånader. Nu är ju äntligen November här och jag tycker att det är så mysigt att fokusera på livet inne i huset, att få mjuka till det hemma med dova färger och massor av sköna kuddar, ta fram några extra plädar och tända massor av ljus förstås. Ingen har väl missat att de är mörkt murrigt och mysigt som gäller nu om man skall bry sej trender.

[Mjuka sammetskuddar i en härlig säck med massor av fina detaljer .Massor med både mjuka och hårda härligheter i butiken nu]

Sammet och linne är textilierna som är trendigast i höst och färgerna är grått är störst (föga chockerande)men de hetaste kulörerna är rosa, terrakotta, brunt och grönt.

Naturen fortsätter att inspirera och trä är trendigt både naturell, recyklad,och även matt brun är med på trendlistan just nu.

Tänk mysigt och ombonat mer än ljust och fräscht om du är sugen på att testa höstens trender.

Jag blandar stilar ganska friskt känner jag men det kommer alltid tillbaka till färgerna svart, vitt, grått med en dutt av trä jag har provat att ta in mer färg några gånger  men det är som att jag inte orkar med färg på nåt vis (är väl för rörigt i huvet kanske) och sedan blir det alltid mängder av kuddar och plädar, gillar att blanda strukturer i textilier, sammet, skinn och linne blir det som mest, gärna med detaljer som kuddarna från Day home med sina pärlor till exempel det gillar jag.

Nu hörni nu skall jag åka iväg till butiken och cafeet och börja köra November ,kanske åker de fina slingorna med glödlampor upp i cafeet jag har tänkt på det ett tag och kanske är det i dag de får komma fram.

Vi kanske ses!

Thingeling.

/Kram Victoria

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s