Höstlov

Måste få börja att tala om vilken succe det blev med vår super weekend i butiken!

Jag känner därför att vi måste förlänga det här kanon erbjudandet till på söndag, In och fynda!                                                                                                                                           Nu är höstlovet här och jag hade tänkt att jag och Vilma skall rå om varandra så mycket vi bara kan. Skulle kunna tänka mej att det blir en del pyssel i pysselrummet ,vill gärna göra fler julklapps tags och säkert blir det en hel del spel, leken ”inte nudda golv” med kuddar som man får kiva på i en bana runt hela huset, det provade vi igår tillsammans med min halv syster Lisa som är samma ålder som Vilma hur kul som helst och en liten utflykt i skogen finns också på önskelistan för den här veckan hade jag tänkt.

Och äntligen är allt ok med spa badet, yes ! Har haft en lampa som läkt men nu är den utbytt och i går skrubbade jag badet och fyllde på med vatten så det blir nog ett dopp inom kort kan jag tro.

Också blir det hur mycket mys som helst inomhus där jag förresten plockar fram mer och mer jul och adventspynt för varje vecka som går mest bara grönt av granrisgirlanger, grankvistar,små granar och massor av ljusslingor som lyser upp de mörka kvällarna på mysigaste vis.

Ha en fin dag på Er.

/Kram Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s