Det här får ni inte missa.

Fina ni, jag vet att inte alla håller med mej men jag gillar vintern och idag när jag vaknade var allt vitt utanför.

Missuppfatta mej inte jag gillar inte att skrapa rutorna på bilen eller att skotta uppfarten på huset, sopa bron eller att frysa.

Men jag minns när jag var elva,tolv år när himlen var kolsvart förutom stjärnorna som blinkade och månen som var som ett stort gråvitt klot som tittade på oss, på ej och mina kompisar som stod vid vägen med våra sparkar ,det knarrar under fötterna och förutom vårat fniss och prat är världen tyst och magisk runtom oss.

Förmodligen har vi några hundar med oss också som får dra oss på våra sparkar efter bästa förmåga .

[Bild från Pinterest ]

Vi ser adventsljusstakarna och stjärnorna som lyser i fönstren , julgranarna lyser så fint inne i vardagsrummen och det ryker ur munnen av kylan, det är en magisk kväll och en av många vinterminnen som jag aldrig kommer att glömma.

Nu hörni har jag faktiskt öppnat min jul dörr här hemma och nu har granrisgirlanger, bordsgranar och grankvistar kommit fram i huset.

Kartongerna med adventsstjärnor och ljusstakar får stå på övervåningen och vänta ett tag till men nu är jag verkligen igång med årets mysigaste tid i huset.

Måste få tipsa om ett superfint erbjudande som börjar i butiken idag det här får ni inte missa!

Ha en fin dag på Er.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s