På resande fot

Gomorron på Er idag är jag på väg till Stockholm.

Jag och mamma skall åka och träffa en leverantör och passa på att insupa massor av inspiration i huvudstaden i både butiker och cafeer.

Jag passar på att njuta av morgonkaffet lite extra länge och har till och med lockat håret och målat mina korta naglar oj oj inget som jag brukar göra varje dag kan jag säga, jag lägger inte mycket tid på mitt utseende men det är kul att få känna sej lite extra fin ibland som i dag till exempel. Nu kommer skjutsen till flyget.

Jag uppdaterar Er förstås under vår lilla resa och vad som händer idag.

Thingeling!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s