Fredagsmys

Gomorron på Er, jamen nu har vi fredag här igen yey!

Sitter i skrivandets stund i utbyggnaden på huset och kollar ut över skogen på baksidan.

Björkarna vajar lite lätt i vinden, det är inte många löv kvar på grenarna nu, rönnbären lyser röda och det är så fint.

Passar på att dela med mej några bilder från veckans promenader, visst är det härligt med höst.

I går kväll firade vi min f.d svärmor ( som fyller år i dag egentligen)hemma hos mamma som hade lagat jätte god mat och en tårta med maräng ,grädde,lemoncurd hallon och kolasås blev en väldigt uppskattad och mysig kväll.

Mamma hade målat klart andra varvet i de ny-fixade sy rummet som Bussiga klubben tapetserade och målade i måndags kände att jag var bara tvungen att ta några bilder även om det inte är inrett ännu, det skall bland mycket annat komma dit nya lampor, jag fortsätter att uppdatera Er eftersom.

I dag kommer min fina tio-åring Vilma för sin vecka hos mej, kan tänka mej att det blir en del  ”Master mind”-spelande, kom ni ihåg det spelet? det är en som skall välja ut fem plastpluttar i olika färger och sätta dom bakom en liten döljande plastgrej och sedan skall den andra försöka lista ut vilka färger det är och på vilken plats dom sitter på ett spel som både jag och Vilma tycker är riktigt mysigt att spela.

[Bild som jag tog på Formexmässan när vi beställde allt gott som kommit till butiken nu]

I morgon blir det precis som vanligt full fart i butiken för mej,vet att det bland annat kommit in både lampor och mängder med godsaker mjuka kolor, fina flaskor med fräsch lemonad, lingon och hjortronglögg, kryddor med inbyggd kvarn, goda olivoljor, mängder av goda teer och super gott kaffe.

Önskar Er en härlig fredag fina ni.

/Kram Victoria

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s