Jisses Amalia !

Då fina vänner är ännu en mysig söndag här och jag har legat och dragit mej på hur länge som helst den här morgonen.

Definitivt veckans bästa morgon och det behövdes efter gårdagens lördags ös i butiken.

Jisses Amalia vad mycket härliga kunder och gäster jag träffade och vad många fina nyheter som jag packade upp.

Cicci hade gjort superfint med bland annat mängder av nytt och härligt till både köket och vardagsrummet fina svarta bänkar, inredningsdetaljer och massor av adventsfint,ett helt torg från golv till tak med härligheter hur inspirerande och fint som helst.

Jag tog mej an att packa upp ännu mer adventsmys också, fina ljusstakar och snygga kläder.

Hittade några fina kuddar till nya soffan också och kolla in de här glaskuberna.

Elsa har mått lite upp och ner i veckan många oroliga nätter har det varit men idag verkar hon må bra.

I bland kan jag tänka att många kanske tycker att det blir ytligt här när jag mest berättar om inredning ,trädgård och mode men för mej är det en livlina , hur konstigt det än kan låta .

Under Elsas tjugo år har vi varit på sjukhuset i veckor och månader vissa år nästan mer tid än hemma, med oro lidande och elände och under den tiden har jag varit så tacksam att jag haft mina intressen som terapi genom de här åren.

När allt känts svart och tungt och jag förstått att den här delen av livet med Elsa aldrig kommer att gå över så är det definitivt ett av flera sätt (självklart är också min lilla tio-åriga Vilma en stor inspiration) för mej att fortsätta känna glädje, passion och nyfikenhet för livet.

Ha en skön Söndag på Er fina ni!

/Kram Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s