Åh vilken fredag!

Gomorron på Er fina ni.

Nu är det fredag igen och min Vilma är hos mej. Hur mysigt som helst.Måste bara få säga, vilken pappa jag har !

Han kom och hjälpte mej med att få bort en del av trädäcket (en lampa i spabadet har läkt och behöver bytas ut) han hjälpte mej att fixa elen på stugan som trasslat sedan i somras, smörja ett dörrhandtag som hakat upp sej och fixa till dörren på det grå skåpet som inte riktigt har gått att stänga på ett bra tag.

Vad härligt att få ordning på såna här saker som lätt hopar sej.

Och att kunna tända upp på baksidan nu när det är ganska dunkelt på kvällarna, helt fantastiskt är hur glad som helst för det. Och vet ni vad, igår kom min soffa och än en gång kom min snälla pappa till undsättning tillsammans med mina två halvbröder och hjälpte mej att bära in soffan.

Jag har varit utan soffa på nedervåningen sedan oktober i fjol då flickornas pappa flyttade, jag har sökt efter drömsoffan sedan dess.

Önskningarna var många en hel lång sittdyna ,soffan fick gärna vara extra lång men inte så hög , avtagbart tyg att tvätta och gärna av sammet eller linne.

Gissa om jag  blev glad när jag hittade den hos en av våra leverantörer.

Jag är bara så nöjd,den är hur fin som helst och superskön att ligga i !

Om någon bli sugen så kan den beställas i butiken.

Ikväll blir det soffmys hela kvällen det kan jag lova.

Ha en fin Fredag på Er!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s