Jag har redan börjat .

God lördagsmorgon på Er.

Måste få börja berätta att jag hade en så härlig kväll hos mamma igår, fredagsmys med grillad kyckling, sötpotatispommes och rödbetor gratinerade med getost , en spännande film ”Come and find me” ett glas gott vin och en påse karameller.

Inget krångel alls bara en lugn och skön kväll.

Hade tänkt gå och se ”Borg” på bio men till och med en sån enkel sak kändes lite för omständigt, åka till stan, hitta parkering och hela bibban no no hade ingen lust med det.

Mitt batteri går lite på sparlåga och behöver fyllas på, det brukar funka med lite lugn och ro varvat med kreativitet och inspiration.

På tal om inspiration ,i veckan kunde jag inte låta bli  gick icke att hålla mej längre .

Jag började smyg-ta-fram lite adventsmys i butiken, nu viskar jag så att alla som inte är lika glada/sjukt galna i den tiden på året som jag är inte skall få spunk( spunk! nu blev det ett sånt där modernt uttryck än en gång ) över hur tidigt jag börjar plocka fram julmyset,vi är olika punkt slut.Det gick helt enkelt inte att låta allt fint ligga ute på lagret i sina kartonger längre.

[Den här fina luciakronan och bockarna kommer att komma fram .Bilden tog jag i ett showroom i Stockholm under Formex mässan ]

[Den gigantiska stjärnan har kommit till butiken .Bilden från leverantören]

Och dessutom vet jag att det finns ganska många som är lika galna i advent och jultiden som jag är så idag kommer jag att fortsätta smyga fram lite mer härligheter som julgranskulor, kvistar ,granar och  ljusslingor i butiken.

Det kliar i fingrarna att öppna min dörr till julen här hemma också… det brukar inte gå så många dagar mellan att butikens julmys är framme och min egen här hemma…

Det är ju ändå alldeles snart Oktober.

Nu åker jag till jobbet, vi kanske ses!

Kram på Er.

/Victoria

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s