Massor med nytt!

Fina ni idag vet jag inte var jag skall börja, det har ramlat in så galet mycket nytt, snyggt , annorlunda, unikt och läckert i butiken och jisses va många fina lampor, lampskärmar ,taklampor och lampfötter och skärmar av sammet i massor av färger och storlekar.

[Ett av våra elva rum i butiken är alldeles nyinrett målat och piffat och nu är det fyllt med både kläder och inredning ]

[I min hall hänger några av mina favoriter ,en fin ljusslinga ,en mysig scarves och en dammvippa.Allt från butiken ]

[Den läckra recycklingbänken är en annan favorit i min hall,den tog fort slut i butiken men kommer snart in igen ]

Jag har alltid funkat på det viset att om jag hittar något som jag gillar  så gör jag plats för den här hemma, något annat tas bort och brukar oftast hamna på loppishyllan i garaget. Det här har jag gjort i alla år och det gör att jag (nästan) bara har inredning hemma som jag verkligen gillar.

[Fina ljusslingor är något som alltid finns hemma hos mej ,finns i butiken nu!]

Mysiga kläder att gosa in sej med  i höst har också kommit till Victoria home, sköna pälskragar , smycken, keramik och möbler.

[Fina och mysiga vantar,pannband och handskar kommer att vara toppen framöver ]

Hur mycket fint som helst alltså.

In och kika !

Ha en fin dag på Er.

/Kram Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s