Än så länge har det gått fint.

Då fina ni är det Fredag igen.

Det har varit en upp-och-ner vecka upp för att det är så himla kul på jobbet ,det händer mycket där både i butiken och cafeet och för att jag är så nöjd med hur artikeln i Bil & bostad blev .

Vi har kommit igång riktigt fint med vårt senaste projekt i Victoria home också¨och jag blir galet inspirerad när det händer något som jag redan i tidigt skede vet att det kommer att bli så himla bra.

Det som varit nedåt och som kändes jobbigt i början av veckan  var Elsa och hennes operationer men det ser ändå ser ut att bli uppåt tillslut.

Än så länge har inget tillstött och hon skall få gå i skolan idag. Elsa gillar att gå i skolan och nu gnider hon sina händer mot varandra där hon sitter i sin rullstol och väntar på att taxin skall komma.

Jag blir så glad i hjärtat när hon mår bra och hon får vara i skolan.

I veckan har jag det blivit en del promenader och jag kan inte nog poängtera hur mycket jag njuter av hösten, eller som jag kom på i veckan är att jag är en stor fan av alla ”ber”-månader septem-ber, okto-ber, ja ni fattar.

Härliga tider alltså!

Ha en fin Fredag på Er.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s