Slappar dag eller…

Vad härligt det är att vakna i sin egen säng en söndag morgon,  hotell i all ära men jag trivs väldigt bra med en lång och skön söndagsmorgon här hemma.

Vilma min tio-åring kan också njuta av att ha en riktigt lång sovmorgon hon också hon  trivs med att tassa ner och sätta sej i utbyggnaden i schäslongen och dra den mjuka pläden runt kroppen ,dricka sin yoghurt och titta på tv en stund .

När jag dragit på mej morgonrocken och kokat min gröt tar jag min kaffekopp och Vilma och jag sätter oss vid matbordet och pratar en stund, ute skiner solen ,det är September nu.

Kanske skall jag fortsätta att förbereda för hösten i trädgården, några perenner som bott i krukor i sommar skall ner i jorden och några större växter som inte är härdiga skall grävas upp ur sina urnor och planteras i murarhinkar för att få tillbringa vintern på golvet framför de stora fönstren på övervåningen.

Det brukar funka bäst har jag märkt, i alla fall för Dracena .

Eller så väntar jag tills nästa vecka eller tills veckan efter det, än finns det gott om tid.

(Fast ärligt talat det här med att vänta till sen och skjuta upp saker är inte in starkaste gren, får se hur det blir i dag)

Ha en fin Söndag på Er.

/Kram Victoria

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s