Välkommen September!

Jorå nu är helgen här , härligt på många vis känner jag.

Det innebär att jag skall vara i butiken och cafeet , det var ett tag sedan.

Har jobbat hemifrån och varit på inköpsmässa i Stockholm.

Men imorgon bitti är det dags och jag är taggad.

Jag älskar mitt jobb och det känns ju extra skoj nu när Cicci flyttat och gjort om kassadisken och en massa annat.

Har blivit några fina promenader också i veckan, jag tycker att det känns lite trögt i kroppen efter sommaruppehållet men när jag väl är ute med träningskläderna på och pump-stavarna i händerna så är det jätteskönt, kanske att de här första som bara varit på fem kilometer i maklig takt mest varit mer givande för själen än för kroppen men det känns ändå fint att komma igång igen.

Ha en fin fredagskväll på Er.

/Kram Victoria

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s