Måndag

Sådärja då var man hemma igen då, känns som att jag varit borta väldigt länge fast det bara gått knappt en vecka.

Känns skönt att vara hemma igen, hemma till vardag och rutiner och det trivs jag med.

[Fina bilder från Tove Frank som kommer in snart ].                                                                        Jag är peppad och proppad med ideer, inspiration och en massa nytt , färgerna som känner jag att jag såg lite mer av på den här mässan än den förra  och som jag börjar gilla mer och mer är bränd terrakotta och mörkt brun funkar kanske mest på väggar men skulle också vara fint på en kudde, en kaffemugg eller kruka.

Jag är ju inte så mycket för det här med färger annars eller snarare starka färger skall jag väl säga, hemma hos mej är det trettiofyra nyanser av grått som gäller med en dutt svart men är lite sugen på något i en dov kulör … får se hur jag gör.

Har precis varit på kontroll med Elsa till habiliteringsläkaren kan inte hjälpa att jag oftast känner mej uppgiven när vi varit på läkarbesök .

Det är inte mycket frågor som jag får svar på och ännu färre problem som Elsa har som hon kan få hjälp med.

”Hon har ju sitt kromosomfel och det är som det är” lite så brukar det låta .

Men det hjälps inte varje gång så finns fortfarande efter snart tjugo år ändå en förhoppning i mej att hon kanske skulle kunna få bli bättre på något vis 

Dessutom är ju Elsas avvikelse oerhört ovanligt, hon var 31:a dokumenterade fallet i världen då hon var nio månader och felet upptäcktes.

Kanske att läkarbesöket kändes extra tungt idag på grund av att jag har varit vaken större delen av natten också på grund av att Elsa sparkat i sängen, hon gör det mer vissa nätter än andra och i natt var det en sån natt.

Nu skall jag få i mej lite frukost och ta en skön promenad med mamma, tänker tvinga mej fast jag egentligen inte alls orkar men det brukar vara otroligt härligt när man väl kommer sej ut.

Ha en fin sensommardag på Er.

/Kram Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s