Nu är jag peppad!

Alltså nu mina fina vänner är jag peppad!

Det pirrar i magen och jag skulle vilja hoppa upp och ner av lycka (jag har faktiskt gjort det några gånger hopp,hopp,hopp) haha.

[Somnarens sista blommade roskvist har blommat över,nu väntar nästa ljuvliga årstid ]

I morgon är det dags att åka till Stockholm.

Vi börjar veckan med att i två dagar  besöka på showroom hos leverantörer som inte är med på mässan, dessutom kommer vi att kolla in inredningsbutiker, inspireras och få  ideer till butiken, oftast när jag får en ide från någon butik en film när jag är ute i naturen under besök på restauranger eller var som helst där inspirationen tänds så är det oftast bara en hint ,en liten detalj ,en färg ,en struktur eller en stämning som jag hittat.

[Fantastiska bilder från en av mina favoritleverantörer Olsson & Jensen ]

Stockholm har ju ett enormt utbud av cafeer också, några av dom skall vi absolut besöka, det är alltid som en frisk fläkt att testa lite nya smaker, menytips och passa på att få inredningsinspiration även till cafeet.

Sedan på Onsdag är det dags!

Då öppnar Formexmässan sina portar och då står vi där, jag och mamma Inger långt fram i kön med lite lätt hjärtklappning av mycket förväntan och stor nyfikenhet av vad vi skall få uppleva och se den första dagen.

Jag återkommer imorgon med trendspaning två och tre enligt Formex och på Tisdag kommer ni att få mängder av inredningsinspiration från huvudstaden.

Ha det en fin Söndag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s