Höstens trender

Äntligen är Fredag här! Det innebär förstås helg med full fart i butiken och cafeet men även den sista helgen före nordens största inredningsmässa i Stockholm. På Onsdag öppnar portarna för höstens Formexmässa yey!

Det är där det händer, med sina 30 000 kvm och nästan 900 utställare/leverantörer är det här verkligen inredningens Mecka. Det är här vi inspireras av höstens och julens trender och hittar det unika, rustika, härliga, mysiga, lyxiga  och  personliga inredningsdetaljerna, möblerna och lamporna som du kommer att hitta i Victoria home.

Årets trender enligt Formex är som vanligt flera. I dag tänkte jag dela med mej av en av dom med Er! Här kommer den första av tre trender. ”Raw luxury” :”Mörkt ,hantverksmässigt med mystiskt tema.”

”Metaller oxideras och patineras, Färgskalan går från förkolnade, via petrol, bränd orange, choklad och ametist till det nakna beiga.”

Låter lite diffust och svårt att greppa tycker jag, men det klarnar säkert på mässan där det alltid byggts upp ett inspirerande utställning med trenderna som kommer.

[Bild från Pinterest ]

Hejåhå  inte att förglömma! Jag vet att det är lite tokigt att nämna advent nu men faktum är att  under mässans alla fyra dagar är vi ständigt på jakt efter mysigt och stilrent julpynt.Vi lägger ner många timmar på mässan för att hitta och beställa fina tomtar, adventsmys, annorlunda julkulor, snygga adventssljustakar , julgransbelysning och mängder av personliga  julklappar förstås, fina adventsljus, juldofter allt för den skönaste julstämningen alltså!

På Måndag kommer jag att berätta om höstens inredningstrender nummer 2 och 3.

Välkommen in och kika!

Kram på Er och ha en riktigt mysig fredagskväll.

/Victoria

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s