Finns det något bättre

Finns det något bättre än en söndagsmorgon, det skall väl vara när det regnar en söndagsmorgon, helt underbart.

Jag ligger och filosoferar och snart börjar jag bockar av i min sommar-göra-lista i huvudet och njuter av alla bockar jag får göra bredvid alla färdiga projekt.

I veckan oljade jag det stora trädgårdsbordet, målade sockeln på huset svart på baksidan och på gaveln av huset , passade på att måla på bron av betongplattor svarta (gjorde det första gången för några år sedan och det sitter som berg)grävde upp gräs och annat som växte mot väggen och målade klart baksidan och gaveln på den lilla stugan ,äntligen!

Jag tror inte att jag kan vara nöjdare faktiskt.

Det blev stor skillnad med svarta socklar på huset förresten, före var dom grå-svart-flammiga kan man säga, nu är dom becksvarta och ger en fin kontrast till det vita teglet.

Jag tjatar om hur mycket jag trivs när saker blir gjorda (och nya projekt planerade) men det är verkligen så att det är lättare att ta tag i det som skall göras än att känna jag-borde-känslan hela tiden, det har jag kommit fram till den här sommaren.            Ha en fin söndag på Er.

/Kram Victoria

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s