När man inte har tid…

Förra veckan när jag gick runt och skrotade här hemma och petade lite här och ändrade lite där såg jag att de svarta runda matbordet vid köket behövde bättras på i all hast snabbt som ögat och med  en alldeles för liten pensel , 2 cm bred (hade inte tid att söka en större…)tog jag mej an det lilla projektet och när jag ändå var i farten så behövde den tråkiga pallen också få sej en omgång med svart färg.Färgen flöt inte ut som jag tänkt ,förmodligen för att jag använde en för liten pensel,så nu har jag slipat ner ojämnheterna lite lätt och målat om bordet igen ,med en lite större pensel den här gången.

Gör om gör rätt, det är inte första gången och säkerligen inte den sista som jag gör fel för att jag inte haft tid att göra rätt, fast det skulle gått mycket fortare om jag gjort rätt från början.

Så kan det gå fina vänner när inspirationen och lusten är större än tålamodet, jag säger det igen, det här med tålamod är något som jag behöver träna på.

Bordet och pallen blev i alla fall hur fina som helst till slut.

Nu ska jag göra mej klar för en dag i butiken och cafeet.

Ha en fin dag på Er.

/Kram Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s