Det svämmar i min lilla park.

I dag vänner är ännu en fin sommardag här och dessutom är det Fredag!

Jag har piffat och fixat lite här hemma med den nya vasen/ljuslyktan/krukan som kommit till butiken, den kan man hänga också om man vill, en riktigt annorlunda inredningsdetalj.

Jag har fyllt den stora med blommande Pioner, Stjärnflocka och rosor från trädgården, den andra använder jag som ljuslykta.

Den svämmar över i min lilla park nu , Klätterhortensian vräker sej fram på sina portaler av armeringsjärn och Jättedaggkåpan blommar med ett helt hav av limegröna blommor, rosa Stjärnflocka, den ljusrosa klätterrosen New Dawn och den blå  Strandirisen.

Den gamla och alldeles för stora Schersminen doftar och täcker hela planket med sin vita blommor.

Popcornen börjar bli riktigt stora nu ,men några majskolvar lär jag inte hinna få innan frosten skulle jag tro, men man vet ju aldrig…

Nu skall jag passa på att njuta av min frukost i solen ute i loungen för det skulle bli regn i eftermiddag har dom sagt, då blir det Uno med Vilma som gäller eller Memory, hur som så är det alltid hon som vinner ,på riktigt hur jag än försöker.

[Hos mamma ]I kväll blir det middag hos mamma, en av mina absoluta maträtter Biff Rydberg står på menyn.

Ha en riktigt fin Fredag på er vänner.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s