Buenos dias!

I dag vänner bär det av till Spanien.

Det kommer att bli en toppenvecka och det jag har längtat mest efter är att få ligga på en luftmadrass med överkroppen, dingla med benen och guppa på vågorna , är lite(eller mycket) av en badkruka här hemma, men badar mer än gärna när vattnet är varmt.

I går morse när jag målat det nya kittet runt pardörrarna på stugan, sprayat med ogräsättika och vattnat alla tjugotvå urnor la jag mej på solsängen för en stund, solen sken och jag stannade upp och reflekterade över att två av sommarens större projekt här hemma nu är klara, jag njöt till max bara av tanken.

Vilma kom springandes från grannpojkarna .

”Mamma, mamma kan vi också åka och bada på badhuset?”

”Ja ,det är klart att vi kan”, svarade jag, fast jag kanske hellre hade velat bada hemma och njuta av den soliga dagen på altanen.

Men vi fick en fin dag tillsammans, jag och Vilma, med badhus besök och allt, vi avslutade dagen med pizza hos pappa Matte ,med farmor, farfar och mormor .

Nu skall jag fixa fejset, håret skall få möta borsten och Elsa skall laddas med massor av kramar och pussar .

Sedan bär det av .

I kväll är vi framme vid huset i Spanien, Torrevieja hos våra goda vänner .

I morgon kommer en varm (skulle jag tro) semesterhälsning .

Ha en skön dag på Er alla fina vänner.

Hola!

/Kram Victoria

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s