Sommar och sol

Nu vänner, nu är det dags för skolavslutning .

Då känner man verkligen att sommaren är här, även om vädret brukar vara lite si och så just den här dagen (och alla andra dagar också förresten )

Men idag ser det ut att bli en riktigt fin och solig dag och glädjen hos Vilma över att det äntligen är sommarlov går inte att ta miste på. I flera dagar har hon gått runt och nynnat på de inövade sångerna som ska sjungas på scenen med alla i 3:an, i år kunde hon till och med hålla sej och inte använda de nya avslutningskläderna flera dagar innan avslutningen,blev i och för sej bara en dag att vänta, men ändå.

Nu ligger de där, vid sängen, vikta i en liten fin hög med de vita skorna på golvet nedanför.

I dag ska håret borstas extra noga (oftast blir det knappt några tag med borsten alls)och sättas upp i en hög hästsvans, idag är det noga.

Hon fått lite mer tålamod,lite mer lugn och sans, men bara lite ,finns ingen risk att det blir för lugnt eller att det händer för lite.

Nu är tiden snart inne för att åka till den fina scenen nere vid sjön som är pyntad med ballonger och blommor och lyssna och njuta av ‘Den blomstertid nu kommer’, ‘Idas sommarvisa och ‘Sommartider’.

Nu är den här ,sommaren.

Ha en fin dag

Kram på Er.

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s