I dag blir det kalas

Idag vänner ,idag skall jag ha kalas, fast egentligen fyller jag inte år förrän i morgon.

Släkt och vänner kommer och jag skall bjuda på min paradrätt spagetti och köttfärssås till fika blir det Victorias Chokladbakelser och Äppelmazariner.

Att det gått ett helt år sedan sist jag hade kalas känns overkligt , jag tycker att det är viktigt och väldigt roligt att fira sin födelsedag.

Även om jag i min ålder på (snart) 47 börjar känna och märka att livet inte pågår hur länge som helst och att så många år redan gått ,men än är det inte dags att knyta ihop någon säck eller reflektera eller skriva memoarer, oh no det kommer jag att göra om en massa år. I min värld har jag halva livet kvar nu (säkert är det en aning optimistiskt ,men det vet jag ju inte förrän sen)och den halvan skall bli ännu bättre än den första, mycket finns kvar att uppleva och känna, massor av nytt att lära och många stunder att få njuta av livet väntar.

I går hade Vilma en kompis som sov över, det märks att de också blivit äldre ,lite lugnare och lite mer eftertänksamhet (med betoning på lite) men ändå.

Blev en skön lugn kväll efter en rolig dag med väldigt mycket full fart i både butik och cafe.

I morse fick jag frukost på sängen av flickorna Blåbärsmoothie, skurna äppelklyftor och digestivekex med ost och sången blandat med mycket fniss ‘Ja må hon leva i förskott’ en ny väldigt fin version.

Nu skall jag förbereda för dagens kalas, duka fint ,plocka in blommor från trädgården (eller mest grönt men det är också fint tycker jag) vika servetter,ta fram tårtfatet och lite mysiga uppläggningfat och framför allt njuta av dagen.

Ha en fin dag på Er.

Kram Victoria

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s