Det är en ständig kamp

Gomorron på Er.

Skönt med en soft Söndag morgon. Jag sitter med dagens första kaffekopp, solen gör sitt bästa för att komma genom molnen och lyckas stundvis. Vinden ligger på precis så mycket att plasten på fönstren fladdrar fram och tillbaka likt stora trasiga segel utanför.

Imorgon är det tänkt att Bussiga klubben skall komma och hjälpa mej med målningen av utbyggnaden (om det inte regnar) då får jag byta träff med mamma .

Jag håller tummarna stenhårt för att det skall vara uppehåll så att målningen kan bli av.

Också längtar jag efter att träffa hela gänget igen, brukar bli fantastiskt roligt, med massor av prat om heminredning och trädgårdstips och alla tokiga minnen som vi har efter alla år tillsammans .

Har bestämt att stugan/friggeboden skall få lite färg på sej också i sommar , hade jag tänkt att den skall bli svart, fönster, knutar ,dörrar rubb och stubb.

Det kommer att bli superfint, tufft, ge en lite modernare känsla och dessutom bli mer lättskött,det gillar jag.

Men det blir som sagt senare.

Jag går runt i trädgården, i parken ,på den lilla gräsmattan och försöker att njuta av allt som börjar spira, Jättedaggkåporna, Stjärnflockan, de perenna gräsen ,Klätterhortensian,Dvärgkörsbärsbuskarna och alla blommande vårlökar, men det som också växer, ännu snabbare är ogräset! Kirskålen, som jag försöker att inte se, det är en ständig kamp mellan oss, Kirskålen och jag.

Skulle behöva asfaltera hela parken för att få bukt på den känns det som,kanske lite väl dramatiskt (kanske)men jag börjar undra… min Kirskåls-energi börjar tryta, men idag får den hållas.

[Klänning [599kr]

[Kavaj [499kr].                                                        Igår var det många besök i provrummet i butiken, älskar den här nya klänningen som kom igår, mina svarta favoritbyxor som jag helst vill ha jämt och den sköna rosa toppen, med känsla av siden har också kommit med mönster nu.

[Min favo byxa som jag helst har jämt [499kr]

Kul med nytt i garderoben så när värmen faktiskt kommer är jag beredd!

[Toppar [299kr] enfärgat rosa eller mönstrade ]

Ha en skön Söndag på er vänner.

/Victoria

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s