Vet inte riktigt hur det känns…

Idag är det en sån där dag som jag inte riktigt vet hur den känns.

Vintern ser ut att vilja stanna så länge som den bara kan, fantastiskt vackert meninte riktigt det jag längtar efter så här i slutet på April.

Söndagar är vanligtvis en veckodag som är i min smak, softa på morgonen ,inga tider att passa ,mycket mys (om hon har tid och inte mimar till musicaly) med Vilma ,vattna blommor,plocka och fixa lite runt i huset.

Men i går kväll när jag kom hem från jobbet (det gick bra med foten och händerna), hann jag bara in genom dörren så berättar assistenten att det har börjat droppa vatten från taket igen i Elsas rum!

Oj ,oj måste ringa försäkringsbolaget igen, det nyrenoverade badrummet kanske måste rivas ut igen,hur som helst känns det jobbigt.

Min allergi blossade snabbt upp i ansiktet och mamma fick hjälpa mej att tvätta både håret och fejset.

Fast det blev som vårt eget lilla spa,(tur att jag har två badrum)Vilma kom hem från en kompis och ville gärna få lite ansiktsbehandling hon med.

Allergin lugnade sej och nu försöker jag inte tänka på badrummet förrän jag vet vad problemet är.

Är väldigt nöjd också idag, vi har fått in de runda speglarna igen och förstås måste en följa mej hem, finns en som är trettio centimeter större också men den här på sextio tycker jag passar fint!

Ha en fin Söndag.

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s