Badrummet

Säkert har jag redan skrivit om mitt badrum.

Det som är på nedre våningen. och ligger i fil med min walk in closet och sovrummet.

Är fortfarande väldigt nöjd över hur det blev, fast det har gått en del år,det rutiga lite rustika golvet och de stora blanka plattorna på väggarna och betongglaset släpper genom ljuset så bra.

Inredningen från -73 fick vara kvar, handfaten och skåpen, hittade helt enkelt inget som var bättre, de övre skåpen med en hylla mellan togs bort och de undre dörrarna kläddes med lackad mässing plåt.

Badkaret på lejontassar var en dröm som införlivades.

Jag tuffar på allt för snabbt framåt i livet ibland och ser bara vad som inte är klart och allt som behöver påbörjas ,men ibland behöver jag njuta av något som faktiskt är klart och som jag är riktigt nöjd med.

Idag blir det till att uppsöka vårdcentralen ,har ont i både händer och fötter har fått infektioner i mina eksemsår i helgen, hoppas dom kan hjälpa mej, så någon promenad blir det inte idag ,hoppas att det läker fort så att jag kan komma mej ut och promenera igen.

Ha en fin dag.

/Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s