Spretig

Känner ibland att bloggen är spretig ,den skulle vara snyggare om den var mer nischad och enhetlig.

Kanske ska den ”bara” handla om inredning för det är ju mitt stora intresse och det jag sysslar med allra mest både privat och sedan är jag ju så himla lyckligt lottad att jag också får jobba med mitt intresse, egentligen var det min tanke när jag började ,men livet kom emellan och skulle levas  och med det så fick ni följa med på vägen.Jag hade också tänkt ha väldigt lite text och bara fina bilder.

Lite snyggt och najsigt så där.

Jag har kommit fram till att det inte är jag.

Jag är spretig och det blir ofta extra allt och för mycket av det jag tar mej för.

Det här kommer nog aldrig att bli en Clean och ”städad” blogg.

Den kommer att handla mest om inredning ,trender och hemmafix, en gnutta liv med barn, både med Vilma min tio åring som bor med mej varannan vecka och min månghandikappade snart tjugoåriga Elsa som alltid bor mej och hennes assistenter som är med henne dygnet runt.

Uteliv, trädgård och mitt jobb att driva min butik Victoria home och Cafe Victoria tillsammans med min mamma.

Det är klart att det emellanåt säkert handlar sånt som ni tycker att det var väl märkligt tänkt och att nu ,nu har det brutit ut, något måste ju fattas den här människan!

Och så är det säkert ha ha helt hundra kanske man inte riktigt är,på gott och ont ,precis så tror jag att den här bloggen alltid kommer att vara.

Utöver det vanliga.

Ha en fin dag!

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s