Halloj Fredag!

Nu har vi Fredag igen ,solen är framme och skiner på oss ,snön tinar snabbt och fåglarna kvittrar lite högre .

[Bild från Pinterest. Snart blommar dom här hemma,snart.].                                                         Det är ju April i morgon! Och i mitt huvud är det vår på riktigt i april (fast jag vet att vi  inte har några blommande Snödroppar eller Tussilago i april här uppe i norr) men  jag kan inte låta bli att tro att i år är det dags ,det blir vår på riktigt redan i April, kanske i slutet av månaden ,kanske dyker det upp något litet och grönt ur jorden, hoppas kan man ju alltid.

Men även om inte vårvärmen riktigt är här så hindrar det inte mej att planerna är i full gång  inför sommaren.

[I veckan kom de här  krukorna till butiken ,patinan är så fin ].                                                  Jag älskar urnor och krukor! Planerar att ha massor ute ,fyllda med både perenner och krukväxter ,på skifferuteplatsen ,på muren, i loungen och på det stora trädgårdsbordet.

Det är ju nu ,precis nu, när snön försvinner som lusten är som störst det är nu jag vill ha värmen och allt det gröna ! som vanligt är jag super peppad alldeles för tidigt , jag står i startgroparna banne mej.

Det har börjat tina fram skifferplattor och träaltanen kikar fram på sina ställen nästan så att jag går ut med hårtorken och skyndar på det hela (men jag gör ju inte det förstås ,faktiskt…inte)

I kväll blir det ett rykande varmt bad under stjärnorna med Vilma och mormor , det är ju i alla fall en början ,i väntan på vårvärmen ,en hint av det som komma skall.

Ha en fin Fredag!

/Victoria

2 reaktioner på ”Halloj Fredag!

  1. Jag förstår inte… vad är det för fel med att använda hårtorken… (ha-ha). Jo du, nog har man stått med ishackan ganska många gånger i april och påskyndad framtiningen av rabatter och grusgångar.

    Ha en skön helg. Jag och min dotter ska också sitta i bubbelpoolen i afton. Men inomhus och på mitt jobb.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s