Hang up på riktigt

Jag är riktigt bra på hang ups.

Alla är vi ju bra på något och det är min grej.

Har rensat och fixat en hel del här hemma de senaste året (eller kanske alla år,är också en hang up,att rensa alltså)men jag fyller liksom på hela tiden så någon riktig feng shui anhängare blir jag nog aldrig.

Det är ju så himla kul med förändringar här hemma.

[Älskar keramik ].                                         Behöver inte vara något märkvärdigt alls,nya tygservetter till tisdagsmiddagen,byta plats på vardagskeramiken kontra helg-keramiken från vitrinskåpen i utbyggnaden till kökssåpen (ja,jag vet ,jag har ett super komplicerat liv ),flytta en lampa eller bara göra en rejäl storstädning.

Under en av mina rensningar (har ett par tre loppisar hemma varje år)hittade jag just några extra tygservetter ,eller några ,kanske sjuttio-åttio stycken,har sytt mycket också förut.

En riktig hang up alltså.

Senare när jag flyttade mitt pyssel från kontoret på övervåningen till hobbyrymmet i garaget så upptäckte jag en till (eller många ,om jag skall vara ärligt)hang ups alltså:stämplar  mängder av clear stamps ,trä stämplar och stämpeldynor.

‘En seriös konkurrent till Panduro’,brukar mamma säga.

Kan nog stämma.

Ännu en hang up.

För att inte tala om förvaring ,fina askar och lådor ,där har jag haft ännu en hang up.

Dessutom hittade jag pappersservetter ,i drivor,oj vad jag har inhandlat fina sevetter genom åren oh my god!(säkert som jag tänkt använda till decupage ,skulle haft tillräckligt för att  klä tjugo hela byråer )förrutom att torka sej runt munnen med förstås som också servetter är bra till.

Har fått många skratt med mamma när jag berättat om alla mina ‘fynd’och hang up’s som kommit fram under mina rensningar.

Nä ,inte är man väl helt hundra inte.

Fast de sista åren har jag lugnat mej och mina hang up’s har krympt till ett fåtal.

Keramik är en ,stolar och lampor är några andra,det räcker så ,just nu ,men man vet ju aldrig…

Ha en fin Lördag på er!

/Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s