Elva rum & kök

Äntligen Fredag! Ser fram mot kvällens softa mys ,god mat,ett glas rött,en spännande film och en karamellpåse så är jag nöjd.                      

[Day home rummet].                                                 I min butik har alla de tolv rummen namn ,några efter av våra leverantörer och andra helt knasiga som orm-rummet (där tapeten som ser ut dom ormskinn sitter) eller ”där Christer -bänken är” är bänken som min nu bortgångna morbror snickrat.

Day home,Love worriors,Olsson & Jensen, Pb,och Woodwick -rummet är några  fler.

[Några av alla kuddar från Day home].           Den här veckan har jag varit och fixat i alla rummen tror jag.

[Hyllan i första rummet är borta och där sattes den maffiga skallen upp].                                    Jag har ju liksom ingen växelspak där jag kan reglera farten när jag jobbar utan bara en av och på knapp (,fast jag tränar på att kunna ha både 1:ans och 2:ans växel i.)

[I Love worriors rummet har det kommit nya möbler ].                                                                   Hur som helst så innebär det att jag hinner mycket och det är det bästa jag vet!

[Grönt är skönt !                                                       Ha en skön Fredag.

/Victoria 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s