Göra ingenting 

Kan man ha fullt upp med att göra ingenting ?

Nä, der är väl knappast möjligt,men ibland undrar jag…

Jag hade som mål i Söndags att verkligen softa,på riktgt,behövde återhämta mej från veckans vaknätter med Elsa och oron runt hennes epilepsikamper som det var mycket stök med flera veckan .

Det började bra i alla fall ,låg kvar i sängen enda till nio-tiden,men sen.

Jag pajade ju min telefon förra veckan och har införskaffat en ny.

Hundratals bilder är borta ,(skulle sparat dom i molnet ).

[[Mitt senaste hallprojekt ,järnfönstret är jag väldigt nöjd med ].                                                  Nu kom tanken att det var dags att börja fota lite,nu när ljuset börjar komma tillbaka och allt.

[[Maffiga lampor tycker jag är fint].                   Lite ,är ett ord som inte riktigt finns i mitt vokabulär,fotandet började lugnt och fint med en och annan bild ,men det barkade snabbt iväg.

[[Lite udda inredningsdetaljer går jag alltid igång på].                                                                   Ett trettiotal (eller kanske femtiotal) bilder senare ,redigerade och klara ,passerade jag tvättstugan och upptäckte den enorma tvätthögen .

Ja just det,dags att byta sängkläder,passade på att tvätta några kuddar i soffan också som varit på väg till tvättstugan länge,byggde på tvätthögen ett snäpp till.

Nu yrde dammet runt i huset av min framfart ,skulle behövas dammas lite,med en trasa i handen torkade och fejade ,fort skall det ju få också (så att jag hinner sätta mej och göra ingenting ).

I farten välte jag ut en ljuslykta med sand ,här måste dammsugaren fram.

När hela huset dammsugits ,dammtorkats,sängarna blivit nybäddade och blommorna blivit duschade blev det så fint överallt .

Så fräscht ,yes,underbart!

[[På övervåningen ].                                                Det vore ju dumt att inte fota några bilder nu när det är så fint.När eftermiddagen kom var det dags att äntligen halv lägga mej i schäslongen ,bläddra i den där inredningstidningen och göra ingenting ,men vad det knorrar i magen ,är längesedan frukosten är tid att laga middag .

Nu åker jag till butiken och caféet ,en gigantisk kristallkrona skall hängas upp så mycket vet jag iallafall .

Vi ses!

/Victoria 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s