Lite tips

Fredag och äntligen helg ! Har varit en riktigt rolig vecka med mycket nytt till butiken ,ommålningen i vårt Cafe Victoria som blev så himla bra och massor av nya ,snygga kläder har ramlat in till vår klädavdelning .                     Älskar sammet både till kuddfodral,plädar och lampskärmar,det ger en lyxig känsla och en mjuk och skön struktur, dessutom kan man välja mellan massor av fina färger.

[Den fina sammetsbänken har äntligen kommit !]

[Hemma]

I butiken har vi fått in mängder av snygga lampskärmar av sammet i flera storlekar vad sägs om smutsrosa ,off white ,petrol, sand, grått eller varför inte blått piffar upp vilken lampfot som helst!

[Några av sammetslampskärmarna som kommit till butiken ]                                    Ett tips är att använda en  hallogen-glödlampa när man använder en sammetsskärm ,det gör att det blir en typ av”rundgång” på ljuset inuti skärmen och som då kan lysa upp på bästa sätt.

[Hemma vid mitt vardagsrumsfönster].  Dessutom har det även börjat komma maffigare lampfötter ,känns väldigt inspirerande tycker jag efter en ganska lång tid med smala lampfötter.

Skall lampan stå i ett fönster som inte har så djup fönsterbräda men du vill ändå ha en skärm passar en oval lampskärm fint.

Skall den stå på ett sideboard ,byrå eller bord är det bara att mata på med en riktigt maffig lampfot med en rejäl sammetsskärm hur läckert som helst.

[Hemma hos mamma].             I natt hade Elsa kramper igen så idag blir hon hemma från skolan och som vanligt är det bara att hoppas att hon inte blir sämre. Ikväll skall jag till mamma ,vi skall laga en smarrig fredagsmiddag och kolla på en film ,blir en lugn och skön kväll.

Passar mej perfekt .

Ha en härlig Fredag!

/Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s