Formex öppnar

Alltså nu gäller det!

Vi står redo .

Snart går startskottet .

Nää det är inte idrott det handlar om ,oh no ,det handlar om Formex mässan som slår upp sina stora portar till en fantastisk  och magisk plats ,en plats för drömmar och förverkligande  av dom ,som inte kan mäta sej med något annat i Sverige för en inredningsnörd som jag.

[Många mindre bilder fr[99kr] kommer att komma till butiken nästa vecka].    Igår beställde vi otroligt mycket snyggt från Love worriors ,kära värld vad inspirerande!Idag kommer vi att börja besöka så många av våra favoritleverantörer här på mässan som vi bara hinner.

[Läckra pilar att sätta på väggen tillsammans med snygga bilder blir pricken över i:et!]Det fladdrar fjärilar i magen nu ,av nyfikenhet  och stor förväntan,,vad har dom för nytt för våren 2017?Vilken har läckraste möblerna ? Snyggaste lamporna och tuffaste kuddarna ? Var kommer vi att hitta dom unika inredningsdetaljerna ? Vem har de finaste modet? (För att göra mässan om möjligt ännu roligare så hittar vi också många av våra klädmärken ,smycken och väskleverantörer här).

[Den här fina lilla bilden kommer till butiken nästa vecka !]

Olsson & Jensen,House doctor,PR Home ,Culture ,Calou Stockholm och Watt & veke för att bara nämna några .

Dessutom har vi  hittat sju nya leverantörer som vi skall kolla in,en av dom har jag sökt på mässan i många år och till min stora glädje är dom äntligen här i år!

Återkommer med inspirerande bilder från mässan i dag.

Ha det gott!

/Victoria 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s