Lördag!

Idag är det Lördag,snöstormen har flugit sin kos och det känns som att komma ut ur en stor snöboll,underbart fint ute.

[Det är en magisk vintervärld vi lever i just nu,förutom när man skall skotta då förstås .].                                                ”Lördag med Lisa”ljuder ur radion och ur kaffekoppen vajar den varma ångan ,gröten är klar och jag njuter av en fin morgon.

Vika underbara människor det finns ,jag blir rörd bara jag tänker på det.

[Monsteran sträcker sej och ta in allt ljus den kan ].                                                             Tack för all fin respons, för de spontana kramar som jag fått i butiken från människor som jag känner igen som kunder och andra som jag känner som bekanta, tack för alla fina kommentarer på bloggen .

Det är helt underbart att människor verkligen bryr sej och känner så mycket empati, det värmer mej på riktigt.Nu är det tid att åka till butiken och kolla in vårt nya provrum och alla nyheter och säkert måla en och annan vägg också !

Ha en fin Lördag

/Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s