Makalöst

[Bikd från Pinterest].                         Imorgon är det nyårsafton.

Jag planerar dukningen som kommer att bli lite tvärtemot den inredning jag gillar just nu.

[Hemma i min hall ].                                Ljust ,med en stor vit linneduk ,tennundertallrikar och vita mattallrikar ,jag tänkte piffa med massor av ljus och en rejäl ljusslinga på bordet ,tror att det kommer att bli magiskt och kännas väldigt festligt även om det ‘bara’ blir jag och mamma vid bordet.

Minns som igår när jag var liten och mamma alltid bytte färgpalett i hela huset när det nya året kommit.

Mycket gick i pasteller ,kuddar både runda och fyrkantiga med mängder av volanger i de beigea sofforna,lång rosa avtorkningsbar duk på bordet och stora  kappor i fönstren som blev extra fluffiga med hjälp av hopknycklat tidningspapper , det var tider det,där i början av åttiotalet.

Då var dagarna ljusa av all snö,fönstren putsade och golvet torkat , det nya året var där med en pirrande glädje i magen av förväntan över allt spännande som väntade det alldeles nya året nittonhundraåttioett.

[Bild från Pinterest].                                   Det har gått några år sedan dess men jag har samma känsla av fladdrande fjärilar i magen av förväntan och förhoppningar över allt nytt, spännande och makalöst som kommer att hända under 2017.

Ha det gott.

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s