Julafton

Det är Julaftonsmorgon .

Än så länge är det bara jag som är vaken .

Hoppas att han kommer förbi i kväll…[Bild från Pinterest    ]                                   Jag har smugit in till Elsa,hon sover fortfarande som den tonåring hon är ,natten har varit bra för henne ,härligt att få ha henne hemma idag ,det är jag jätte glad för.

[Vilmas strumpa är klar].                (Elsa får ett knoppussel som låter när man lyfter på bitarna).                                                      Jag har förberett Vilmas julstrumpa med några små morgon klappar bland annat en ny tomteluva , hon haft på sej en tomteluva varje dag hela December och nu  tappades den bort förra veckan. En röd sammetsklänning ligger i det andra paketet.

[Julbordet är dukat och klart].                   Jag har många fina  julminnen , jag vårdar dom ömt och är väldigt glad att jag har dom.


Ett är från mammas butik som hon hade när jag var liten ,där var jag ofta på helgerna och kvällarna ,minns när jag gick in i skånelängan som mamma låtit bygga inuti den stora lokalen,det var liksom bara en typ av kulisser men känslan gick inte att ta miste på när man kom in i det mysiga rummet med spetsdukar,skomakarlampor,gardiner,oljelampor och massor av karameller.

Jag kan känna smaken av kristyr och de små lakritskamellerna än i dag.

[Barnens julbord ].                                     Idag blir det fulla huset med släkt,ringdans och julsånger vid matbordet ,hoppas att tomten kommer också ,men det tror jag ,vi har ju varit så snälla allihop.Ha en fin julafton.

[Självaste tomtemor och tomtefar står och myser vid godisbotfet]

Sänder en stor varm Julkram från mej till Er!/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s