Det sista klapparna

Har ändå några julklappar kvar att klura ut.

[Kolla in texten på papperet …].          Trodde att jag var klar men icke sa nicke ,fast jag klagar inte ,jag tycker att det är roligt att hitta julklappar ,om fantasin tryter så brukar det bli ett och annat presentkort.

[På Lördag kommer tomten ! Bild från Pinterest ].                                                      Det är något som jag själv uppskattar att få,känns extra lyxigt att handla utan att behöva betala.

[Såna här granar hade ju varit fint på julbordet,blir ett tips till nästa år. Bild från Pinterest].                                       Annars så är det dags att planera julaftons dukning ,är inne på min skotskrutiginspirerade stora duk med linneservetter till hmm såklart måste det till massor av levande ljus ,granris och bordsplasering , måste bara fundera ut hur dom skall se ut i år , bordsplaseringarna alltså ,hmm får klura ut något fint.

Ha det gott.

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s