Bussiga klubbens julafton !

Fjärde Advent är här.

Den sista Söndagen före jul och här hemma skall det mysas ,har luffsat runt lite här hemma efter en riktigt skön sovmorgon.

[Mitt favorithörn här hemma ,just nu].   

 Precis som det skall vara hemma hos mej när det är Söndag.

Har tänkt mycket på min loppis i Torsdags ,så trevligt det blev och vad glad jag är att både Monika , Ingela och Anna kunde komma och att mamma kunde hålla ställningarna i huset med min nio-åring och hennes kompis under tiden.

[Ingela,jag och Monika under en luciamorgon för skulle jag tro fyrtio år sedan ].                                                      Gamla kompisar (inte gamla till åldern förstås utan bara det att vi varit kompisar väldigt länge),är något speciellt tycker jag.

Vi pratade minnen ,vissa hade jag glömt men så fort jag hörde om dom kom dom  tillbaka .

Hur vi släpade våra påsar fyllda med Barbie och hennes kläder,bil och hästar mellan husen här på Fiskestigen ,jag bodde två hus från där jag bor nu och Ingela och Monika femtio meter ifrån.

Jag och Anna har haft så många roliga äventyr med hundar och pyssel genom åren , är alltid lika givande att träffas igen.

På tal om kompisar så har Bussiga klubben sin julafton hos mamma i eftermiddag.

Ser fram mot den väldigt mycket vi har knytkalas så alla tar med sin del till julbordet men oftast envisas de flesta av oss att ta med något extra också så jag kan tänka mej att julbordet kommer att vara överfyllt med god julmat och godisbordet att vara dignande,glöggen  varm ,saffranspannkakan klar och våra fem julklappar lagda under granen medans julmusiken spelas och hela övervåningen i mammas lilla fina hus inte bara små puttrar utan kokar av julmys.Det brukar bli en otroligt skön dag och på kvällskvisten när vi går hem allihopa är vi inte bara fyllda av  julmat och julgodis utan också massor av julstämning,bättre känsla finns inte , om man frågar mej i alla fall.


Ha en fin fjärde advent.

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s