Fredag

Idag har lugnet lagt sej över huset ,vissa dagar känns mer softa och sköna än andra.Kanske beror på att det varit full fart och mycket som hänt i veckan  , läckage från badrummet så vatten rann på väggen och taket i Elsas rum…förberedelser till min loppis och nio-åringens envisa förkylning , då brukar jag behöva lite lugn och ro för en stund för att hinna ikapp liksom.

Idag är Vilma äntligen riktigt pigg ,försäkringsbolaget kommer och kollar på vattenläckan till veckan och loppisen blev en succe.
Är otroligt roligt att så många hittar till mina loppisar,ett jätte bra sätt när man byter stil och förråd skall rensas,win-win blir det!

Jag kollar in julklapparna och funderar över vilka som ännu inte har sitt namn på någon klapp under granen , är snart klar .

Lugn och fin ,jag hinner,känner jag.

Blev en riktigt rolig loppis igår kväll ,stundvis var garaget fyllt med kunder och när julmusiken sattes på i mitt lilla hobbyrum i garaget blev det riktigt mysigt ,trångt och härligt ,precis som det skall vara på loppis.

Tack mamma ,Anna ,Monika och Ingela för att ni finns ,ni är så himla gulliga!

Fyra av mina absoluta favorit-människor här i livet som alltid ställer upp och finns där,det är en skatt för mej att jag har Er.

Ha en fin fredag.

/Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s