Glöggparty

Var på glöggparty till Asta i gårkväll.

Våra familjer har känt varandra sedan sjuttiotalet och det har blivit en tradition att under  advent hälsa på Asta och Sven, jag njuter så mycket jag bara kan av allt juligt och mysigt.Asta är som jag ,hon älskar julen och allt som hör till ,tomtar , god mat ,julmusik,tända ljus och en skön stämning, dricka hennes egen glögg brukar också vara en höjdare ,även i år.

Det här året var det bara tomtar i Astas gran ,både från Astas pappa ,från mammas butik Tinghuset ,handgjorda från Åre och från min garage-julloppis ,under julen skall man passa på att blanda friskt tycker jag ,gammalt med nytt och hemgjort med köpt.Lite typiskt för mitt liv ,skulle jag kunna säga är att pricken över i:et (eller kanske under i:et) var att Elsa fick åka ambulans ännu en gång i går eftermiddag ,det är hennes epilepsi som ställer till det.
[En stor sovande tomtefar ligger under granen och myser med julklapparna]

Så efter stängning på jobbet åkte jag förbi henne på sjukhuset ,kramade Elsa ,pratade med läkare och assistent ,hon kommer förmodligen hem i morgon ,hoppas jag.

Sedan var det dags att åka till glöggpartyt.

Det är lite typiskt för mitt liv och hur det kan vara ,massor med inspiration och inredning på jobbet ,sedan sjukhusbesök och allt toppat med  ett  glöggparty.Bara Elsa blir frisk och får komma hem snart så är jag nöjd.

Ha en skön Torsdag

/Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s