Adventskalendern

Nu i sista stund hängde jag upp det tjugofjärde paketet i Vilmas paketkalender ,i år har den fått nya snören också ,i svart istället för rosa. Gjorde kalendern för många år sedan ,är bara ett stycke linnetyg som jag målat en fyrkant på med  vit väggfärg .

Sytt fast kedjor med klämmor på och hängt på en krans, ja just det en God Jul schablon målade jag på mitten . Kalendern har prytt sin plats i fem-sex år nu och känns alltid lika kul att hänga upp ,en av få traditioner som jag har när jag julpyntar.   Idag börjar den på tv också,adventskalendern.

Ser alltid fram mot att se vad årets  kommer att handla om.

Från och med nu och i hela December kommer jag och Vilma att sitta som fastklistrade framför tv:n varje morgon kvart över sju.

Skall försöka hinna med att lyssna på radions kalender också ,blir liksom en annan sak  att bara lyssna.

Blir lite som förr (när jag var liten ,under förra seklet) he he.Nu skall jag väcka Vilma och kolla in första avsnittet ,sedan skall både den första luckan och det första paketet öppnas.

Ha en fin första December.

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s