LOPPIS!

Idag eller snarare i eftermiddag skall jag ha min loppis i mitt garage hemma i Holmsund,jag hoppas att många har tid att komma. Igår morse strosade jag runt på jobbet,brukar göra det för att få lite koll ,fixa ,städa och greja  men vad fint det är i butiken nu!

Gillar blandningen i alla våra 11 rum & kök , naturligt och ljust, exklusivt och elegant , industri och återvunnet,massor med lampor ,mode från flera favoritleverantörer , smycken ,väskor och härliga köksdetaljer.Blev en riktigt mysig kväll med pappa och storebror ,få en liten  uppdatering om  livet i både smått och stort . Tack och kram pappa och Jörgen för att ni finns , ni betyder jätte mycket för mej.

[Drinkvagn 6400kr]Klockan fem öppnar jag garageporten till min loppis.

Alla är varmt välkomna till en loppis med både julklappar (kanske till dej själv) och massor med juliga härligheter!

Välkommen

/Victoria

 

 

 

2 reaktioner på ”LOPPIS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s