Buuu!

Det är den här helgen som man skall skrämmas och bli skrämd.

Huuga!

Idag är det Lördag  och Halloween.

För mej betyder  det en helg närmare advent och allt mys.

Fredagsbadet i bubblet med gulliga grannarna ,min lilla Vilma och mormor hann bara avslutas  så fick jag ringa 112 .

Elsa var dålig i sina kramper igen ,det hade nog pågått från och till i ett dygn .

Så Fredagskvällen fick bli på akuten istället.

Tillslut hamnade hon på NIVA och kramperna lugnade sej efter mer mediciner.

Jag skall inte påstå att jag blivit van vid den här berg och dalbanan som det är att leva med sitt handikappade barn ,men det har varit så många turer under arton år så nu tänker jag att huvudsaken är att hon  får hjälp så att hon får må bättre.

Då går det ganska bra ändå med ambulansfärder och besök på akuten ,det är jobbigare när hon haft infektioner som dragit ut på tiden.

Men som tur är och det är jag väldigt tacksam för så är det inte så ofta dom problemen nu längre.

Nu har hon fått hjälp och idag kommer hon att må bättre.

Morgonpromenaderna har varit fina den här veckan med allt vad naturen bjuder på när det är höst.

Har fortfarande inte plockat fram mer än lite batterislingor och den lilla Hjortfamiljen (eller det kanske är Rådjur) samma sak , stavas bara lite olika , som min morbror skulle sagt.

Men på Söndag tror jag att jag börjar smyga fram en och annan stjärna och några gröna slingor , den 21.a November kommer ju Bussiga klubben till mej och vi skall tömma hela (alltså  precis allt ) mitt jul och adventspynt på vinden , mycket har inte rörts på tretton år , en del tas fram varje jul och en del tas fram lite nu och då och alltid kommer det dit någon (eller några) nya ,mysiga pynt.

Jag förstår att en del pynt måste få nya hem och förresten en massa annat till hemmet också , fattigmanssilver , ljusstakar , tygservetter och otrolig mycket mer.Skall därför ha en jul & julklappsloppis någon kväll hemma i mitt garage i Holmsund (adventssöndagarna är redan fullbokade med julbord pepparkaksbak och pyssel)efter  21/11 någon gång.

Hojtar till när jag  bestämt vilken kväll det blir.

Nu åker jag till butiken och skall njuta hela dagen av allt fint.

Det blir nog några besök i provrummet också , har kommit in otroligt snygga kläder i veckan!

Kommer att hålla er uppdaterade och tala om hur det går för Elsa.

Ha en fantastiskt skön Lördag!

/Victoria

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s