Söndag

Underbara Söndag är här och precis som vanligt myser jag så mycket jag bara kan av min enda sovmorgon på veckan.Mitt nybryggda kaffe ryker i koppen och Leva & Bo bilagan ligger i schäslongen och väntar på mej  tillsammans med julnumret av Amelia mmmmys på högsta nivå om ni frågar mej.Igår var det en helt annan typ av dag , precis som jag förutspådde och önskade blev det en Lördag på jobbet i full fart.

Så himla roligt.

Den här kan man ha både ute och inne!    

Här har jag lagt ut en Fairy lights-slinga.                                   Ljusslingor av alla varianter är en viktig ingrediens när jag skall höst-advent och julpyntapynta , gillar de mysiga sken och magin som de ger. Batterislingor kan jag sätta precis var som helst i huset oberoende av eluttag , underbart att inte behöva styra kreativiteten efter praktiska ting som uttag.

Morgonen började med en djupdykning på lagret.Här skulle det bli pyntat i riktig tomtenisseanda!


Alla härligheterna i kartongerna skulle ut i butiken.

Tjopp tjopp!fort rullades vagnarna ut.

Den fina snöiga granen blev klädd med de glittriga julkulor ,istappar ,droppar och marmorkulor i mängder förstås!En ny nätt och fin julgransljusslinga lyser upp grenar och glitterkulor , blev väldigt läckert om jag får säga det själv.


Jag hade inte tänkt skriva så mycket mer  om advent och jul i oktober men ni ser ju hur bra det gick…

Hohoho! på Er i alla fall.

/Victoria

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s