Crazy weekend!

Känns lite pirrigt idag,klockan tio öppnar vi och då är dax.

Vi skall ha en Crazy weekend i butiken!

TAG 3 BeTALA FÖR 2 på ALLT 

Välj hur du vill från alla våra 11 rum & kök.

Lampor,möbler,mode,väskor,smycken,presenter,kalkfärg,kuddar,nyheter,woodwickljus,keramik och så vidare och så vidare,helt Crazy alltså!

Härligt med Fredag även om jag alltid jobbar Lördagar så är Fredagen ändå något speciellt,veckan går mot sitt slut och jag ser fram mot en skön fredagskväll,ikväll skall jag och mamma äta surströmming.

Kanske inte ett typiskt fredagsmys men oj vad gott det skall bli.

Känner mej otroligt nöjd här hemma med mina senaste fynd från butiken.

Har börjat så smått att göra lite höstfint ute hemma.På framsidan skall jag snirkla runt en ljusslinga på lärken senare och kanske något lågt nedanför,en fin gren kanske…På baksidan är det här sideboardet i fokus varje gång jag tittar ut,blir nog något mer här också .Jag viskar när jag skriver det här(det blir en väldig skillnad)så att ingen som inte uppskattar att jag är ute så tidigt (i tanken bara än så länge,men ändå)med adventsförberedelserna kan höra.Har börjat spanat på förra årets utrivna favoritbilder från inredningsmagasin för julen eller särskilt adventstiden,kunde inte hålla mej längre,det är bara så underbar stämning i tiden vi har framför oss.

Hur jag skall pynta i år? Det är förstås redan bestämt och det kommer att bli ett helt eget inlägg…

Nu är det tid för promenad,laddar för vår Crazy weekend,tre timmar kvar tills vi öppnar!

Vi ses!

/Victoria 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s