Sköna vardag

Vardagen är tillbaka:Det är Måndag och det känns riktigt skönt,tryggt och utan större överaskningar.

Man vet ganska väl hur dagen kommer att se ut och det är inte så dumt efter en hel vecka som varit fylld med nya intryck, upplevelser.och möten med nya människor.

Det känns på luften att en ny årstid är på väg,sommaren har varit lång tycker jag,skön,svettig och fylld med både trädgårdsarbete,bad och sköna stunder på rygg i solstolen och i soffan i loungen.

Ärligt talat så skulle jag inte orka med någon längre sommar än den vi har(och än är den ju inte helt slut.)Det blir ju liksom dubbla liv och dubbelt att fixa med och även njuta av förstås,men jag känner mej nöjd med utelivet och trädgårdsarbetet för den här sommaren,dessutom har jag fortfarande lite kvar att göra innan hösten är här på riktigt. Perennerna som står i sina krukor skall planteras(,en del av gräsen grävde jag ner för fjorton dagar sedan),snart är det dags att gräva ner de som är kvar.Fikonträden skall snart tas in,iallafall på nätterna,än så länge,den stora palmen likaså..


Men ännu står loungesoffan och fåtöljerna kvar och trädgårdsmöblerna i uteplatsen vid grillen där vi ätit alla sommarens grillmiddagar,ännu finns tid för uteliv även om det får bli med en pläd runt kroppen och infravärmen på,för alla som inte vill släppa taget riktigt ännu.

För mej är det inga problem,nu väntar ju en tid då hemmets insida får all uppmärksamhet,då ljusen tänds varje kväll ,plädarna till soffan tas fram och lamporna  i fönstren får  ge sitt mjuka sken mot den mörka trädgården utanför.

Givetvis finns några planer för hösten,några små inomhusprojektblit det allt,Hallväggen skall målas och skåpen skall bli i samma kulör är tanken,vet bara inte vilken kulör, kanske fönsterkittgrått eller en mellan mörk grå ton,en kulör som blir fin på skåpen tänker jag blir bra på väggen också.Mellan skåpen tror jag att det kommer att hamna en tavla från Love worriors,vet inte vilken bara…skåpen kanske kommer att behöva nya handtag också eller knoppar kanske .


Härligt att fokusera 100% på inredning igen!

Kom ihåg att vi har ett fint erbjudande på lampor just nu!20% på ALLA lampor i butiken! Gäller till sön 4/9.

Här är några av våra taklampor 


Vi ses!

/Victoria

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s