Med pensel,ljushållare och kuddar

Lördagen i butiken blev precis som jag planerat!

Har fått påfyllning av ljushållarna i svart,kunde inte motstå att göra en ljusbricka,skulle också vara fint att sätta ljushållarna i karaffer.Svart och vitt känns alltid rätt tycker jag,kan varieras (låter konstigt märker jag) men variationen ligger i materialet,som inte behöver vara grafiskt och stelt utan kan vara nött,målat trä,vintage eller ulligt i en matta eller i kuddar.Har länge tänkt måla om vikväggen men inte tagit mej tid,men igår var det dax.

Målade den i vår kalkfärg Warm latte,blev en varm grå ton åt beige.Rean fylldes på kunder ville ha lite tips och råd med presenter och inredning.


Nu är tiden för lampor här,kvällarna blir allt mörkare,många har hittat vår lampavdelning självklart ville jag hjälpa dom med tips och idéer.

Framför väggen med de korrigerade plåtarna hamnade de fina handgjorda ljusstakarna av järn,betong och mässing,more is more med lamporna som finns i massor av storlekar och metallfärger.Den gröna unika keramiken som bränts i Saharas öken är verkligen läcker med sitt hantverk och känsla.Imorgon åker jag och mamma till Stockholm och Vilma börjar i trean,kommer att bli en intensiv och underbar vecka med inredning och inspiration till max!

Under måndagen blir det inspiration från butiker (eller inspirationen finns ju precis överallt,i naturen,på hotell,i restauranger på flygplatser och så vidare)men när vi vill hitta inspiration till butikslösningar kan det finnas en och annan riktigt finurlig lösning som vi kan göra om och modellera för just vår butik.

Vi har genom åren lärt känna flera butiksägare där nere och det är så roligt och givande att dela med sej och byta erfarenheter med andra som har samma jobb som vi.

På Tisdag morgon har vi ett möte med Day Home,vi skall kolla in deras nyaste kollektion,klämma,känna och titta på alla härligheter.

Får se vad som kommer till butiken i höst…

På Onsdag smäller det! Halv tio öppnar portarna till höstens Formexmässa,Nordic me.

Oj,oj kommer att bli fyra galet roliga dagar med trender och nyheter,möten med härliga människor och (nästan)oändligt mycket inredning.

Möbler,lampor,inredningsdetaljer,presenter,julpynt,speglar,ljusslingor,sköna textilier och så mycket mer.

Jag kommer att hålla er uppdaterade.

Idag skall jag ha massor av gosartid med mina flickor så jag klarar mej hela veckan.

Vi ses!

/Victoria 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s