FREDAG

Nu är Formex pärmen klar! Alla sextio leverantörer är med och vi är taggade till max.

Kataloger med inspiration dimper ner i brevlådan varje dag och vi njuter i fulla drag.

Vi kommer att åka ner till Stockholm redan två dagar före mässan för att få inspiration från fina butiker och för att träffa leverantörer i deras showroom.

På Tisdag börjar dagen hos Day Home,en av mina absoluta favoriter,lite inspiration från Day kommer här…

Artwood har också väldigt mycket snyggt..och House doctor förstås

Från Artwood

För att inte tala om alla fina lampor från PR HomeMamma fick ett av många ryck och har målat sin maffiga vita spegeln i antik mässing,hon hade tänkt måla om den i en ljusare guld nyans för så  såg inspirationen ut i huvudet men nu när den är klar så fick den ett annat lite tyngre uttryck som blev ännu bättre,så kan det vara ganska ofta tycker jag,en inspiration eller en tanke leder till nästa som i slutändan blir något helt annat ännu bättre!Idag kommer Elsa hem.Den nymålade spegeln hemma hos mamma.                                                      Känns härligt att få hem Elsa igen från sjukhuset,vår,stora lilla 18-åring,(snart 19)så hon får busa med Vilma och komma ut i den sköna Augusti luften.Elsa älskar att vara ute särskilt när ´vindarna viner i hennes långa hår,orkar hon är det precis det hon skall få göra i eftermiddag.

Jag,Vilma och mormor kommer att fredagsmysa med spel och uppträdande med  trolleritrick från nya trollerilådan,ser fram mot det och hoppas att man inte blir borttrollad.

vi ses1 (förhoppningsvis)

/Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s