Från åtta tjugo till tjugotre fyrtiofem

Phu! Har precis kommit hem efter en morgon med däckbyte och även en sväng till verkstaden och byte av ett framljus.En kopp kaffe till behövs. Älskar de första små lökarna . Porslinshyacint, och några spröda snödroppar har fått komma ner i ett glas vatten. Så lite kan göra så mycket .

Gårdagen var ännu en dag utöver det vanliga . För det första så fyllde Ofelia vår butiksansvarige år. För det andra tredje och sjuttonde så har det kommit in alldeles fantastiska klänningar.

Jag slungas bums i väg till en varm sommardag. Kanske är det semester eller så är bara känslan av ledighet där.

Perfekt till kalset, bröllopet, middagen och festen.

Och till resan hörni. hur underbart!

Efter ett inköpsmöte med ett nytt modemärke (som kommer att komma in till hösten)så rullade dagen på. Inredning inredning och mer inredning.Vi håller ständigt på med planering av nya miljöer i butiken. Så kul och inspirerande.

Efter en dag i butiken och cafeet var det dags för ännu ett inköpsmöte. Jag och Inger åkte till Umestan där v beställde in riktigt mycket snyggt mode för vinter -23 och vår -24. Otroligt mycket att välja bland så mycket kan jag säga.

Klockan stod på 23.45 när jag kom hem. Godnatt omgående liksom. Idag är det en ny spännande dag med kontorsjobb och ett och annat trädgårdsfix.

Ha en fin dag hörni!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s