En vecka kvar⭐️

I dag kommer Vilma till mej och dessutom så är det bara några futtiga dagar kvar till julafton.

Kvällarna den här veckan kommer att fyllas juliga göromål. Knäcken ska kokas i år är planen att göra tre varianter . Polkaknäck, knäck med mandel och den goda klassiska varianten. Fler girlanger av apelsin och grankvistar ska göras

Två saffranspannkakor ska lagas en till lille-jul hos storebror och Åsa på juldagen och en till vårt lilla julbord på julafton. I övrigt så blir julbordet i all enkelhet. Några favoriter av noga utvalda sillar ( Västerbottenssill, Romsill och Senapssill )gravad lax, en liten julskinka, några heta prinskorvar, tunt julhällbröd och kokt potatis förstås.

Jag och Vilma ska ordna med de sista julklapparna också. Det blir fullt upp varje kväll den sista veckan . Fredagsmyset ska jag, Vilma och Daniel fira med nåt gott att äta och sedan brukar det bli nåt brädspel. Det blir en tidig kväll för imorgon ska jag jobba i butiken och caféet

Det är sista helgen före julafton, vi välkomnar gäster, kunder och den härliga julen till både butik och Cafe.

Ha en skön fredag nu vänner!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s