Två år 🤍

Det är det här med att fira så ofta som vi kan.I dag är det en riktigt speciell dag. Det är nämligen två år sedan jag och min fina,fina Daniel träffades. Själva firandet kommer vi att göra under helgen . En bit mat på Harlequin och att fokusera på varann och att bara vara. Längtar så mycket efter tid med Honom.

Alltså kära, kära vänner vilken helg jag haft. I fredags fick jag mys med min Vilma och på kvällen firade vi pappa (en försenad farsdag) och lillebror Simon som fyllt 19 år. Fint att få lite tid med släkten också.

Lördagen på jobbet med så många härliga och inspirerande kunder och gäster. Massor av inredning, mode och ett fika med en otroligt god saffransbulle.

I cafeet ringlade kön av hungriga och fikasugna gäster, tur att vi har galet effektiv och trevlig personal.I slutänden landade vi på cirkus 400 gäster under 6 timmar. Det är med en stolthet och ödmjukhet som är svår att beskriva . Den här månaden har vi haft öppet Café Victoria i 26 år och det är fortfarande så overkligt roligt när ett njutbart sorl av gäster fyller alla våra tre rum. Är djupt tacksam för både gäster och all min duktiga personal som får det att hända.

[Cafe Victoria]

På söndagen var det dags för min stora loppis.. Blev så glad när jag öppnade dörrarna och möttes av hur många goa människor som helst. Kön var lååång och alla var sugna på att tokfynda, härligt. Gulligaste vännerna Ulrika och Anna hade hjälpt mej i timmar med att ställa till och sätta priser. Sedan under själva loppisen med att hjälpa till med packning , klädställningar som välte och allt möjligt. Vilka hjältar ni är, ni är bäst .Det hade förstås inte gått utan er,tusen tack och massor av kärlek till er.

Kort och gott blev det en fantastisk helg med många möten med härliga goa människor, inredning och mode både släkten,i butiken, caféet och på loppisen.Älskart!

[Victoria home ]

Vi har öppet butik och café 10-18 idag. In och hitta dina personliga favoriter.

//Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s